Upiększamy nasze biuro – LINK4 zaprasza do zmienionych pomieszczeń

Od kilku tygodni trwał remont, który upiększał nasze korytarze przy głównych drzwiach. Puste, białe ściany zostały nieco ożywione!

Teraz, w LINK4 na 5 piętrze mamy ścianę z tablicą magnetyczno – ścieralną. Są magnesy i kreda w pojemniczku. Nasi pracownicy mogą pisać życzenia, rysować buźki, przyczepiać karteczki, krótko mówiąc – dzielić się pozytywną energią!

Na 4 piętrze również mamy tablicę magnetyczno-ścieralną i roślinne elementy połączone z komiksowymi postaciami.

Na 2 piętrze jest biblioteczka, z której nasi pracownicy mogą do woli korzystać: wypożyczać książki, a także przynosić z domu te, których już nie będą czytać, by inni mogli się z nimi zapoznać. Przed wakacjami będziemy urządzać kiermasze książek z biblioteki, a środki ze sprzedaży będą przekazywane na ważny dla nas cel charytatywny. I znów cieszymy się, że nasze wewnętrzne inicjatywy mogą pomagać! 🙂